pondělí 29. září 2014

Seeing Stars- J. Sterling

autor: J. Sterling
název v originále: Seeing Stars
název v češtině: -
série (orig): Celebrity
díl v sérii: 1.
nakladatelství: Smashwords Edition
vydáno (aj): březen 2014
počet stran(aj): 224

čteno v aj

Anotace (můj překlad z GR)
Waker Rhodes je sexy zpívající senzace, která se nikdy neusadí, příliš mnoho peněz utrácí v gamblingu a denně se dostává do problémů- no přinejmenším to hlásá bulvár. 
Madison Myers je tvrdě pracující asistentka talentového agenta, která je den poté, co ji Walker během svého koncertu vytáhne na pódium, v centru pozornosti. Snaží se od něj držet dál, ale Walker ji stále pronásleduje. Otázkou je... PROČ?!

Hodnocení
Možná jste si všimli, že tak trošku  v poslední době ujíždím na knihách o celebrity crush. A tahle jak už asi název série i knihy napovídají opět jednou z nich. Patří však mezi ty kratší.

Kniha je celá vyprávěna z Madisonina pohledu a každá kapitola je uváděna slovem s doplněním významu jako z výkladového slovníku. Tenhle autorčin nápad se mi moc líbil.
Unexpected: not epected; surprising; unforeseen
Další věcí, co mne příjemně překvapila, bylo vyústění příběhu, ve kterém se skrývá trošku víc než jen to, že potkali a okamžitě se zamilovali. Jak to v těchto knihách bývá.

Postava Madison se mi poměrně líbila, její "morální čistota" byla sice překvapivá. Ale možná k člověku jejícho věku pochopitelná. Ačkoli na druhou stranu, když už se pohybovala takovou dobu v brandži. No kdo ví...

I didn't want to be that girl, though. You know, the kind who fell for a celebrity simply because he was too hot to resist in real life.
Postava Walkera, no řekněme si to na rovinu. Je k sežrání. Jak by taky ne, když se vyskytuje v tomto žánru.

Celkově je kniha příjemným oddychovým počtením. Které však končí dřív než se nadějete, ale přesto působí uceleně a uzavřeně. Knihu tedy hodnotím 70 %. Další díl série by měl vyprávět příběh Paige, kterou jsme v knize potkali.

zdroj obrázku, anotace: goodreads.com
proloženo citáty z knihy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za tvůj komentář.