pátek 10. ledna 2014

Prosincové přírůstky

Ahoj lidičky, tak i já jsem se konečně dostala k tomu, abych vyfotila, co mi přinesl Ježíšek. Byla jsem celkem překvapená počtem kousků. Protože jsem se s Ježíškem domluvila, že bych chtěla čtečku a jednu knížku. :)

Dostala jsem tři knížky Mapu času od španělského autora Félixe J. Palmy, kterou jsem si vyhlídla už před nějakým časem a zaujala mne nejen anotací, ale také kvůli tomu, že miluji Španělsko v globálu a jsem prostě a jednoduše zvědavá, na něco z pera španělského autora.
Další v pořadí je docela nová knížečka nakladatelství CooBoo, Den co den od Davida Levithana. Na tu se už hodně, hodně moc těším. Kromě jiného má krásnou obálku.
Trojici uzavárá Moudrosloví urozeného pána Tyriona z Lannisterů. Aneb někdo měl nápad sesbírat (trošku předčasně) výroky mé oblíbené postavy ze ságy Píseň ledu a ohně.
No a nesmím zapomenout se pochlubit těmito dokonalými Martinusáckými tričky. :D A jelikož je Ježula objednával každé jindy mám i dvě nové záložky Ze života knihomola, jupí jou.

9 komentářů:

  1. Mapu času ti závidím. :( :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No upřímně já sobě taky. :D Byla totiž na seznamu top 6 knížek, které prostě bych opravdu chtěla najít pod stromečkem. A jsem ráda, že se pro ni Ježíšek rozhodl. :D

      Vymazat
    2. Já se na Ježíška nespoléhala. :D Zase je vše na mně :D

      Vymazat
  2. Juj, knižočku o Tyrionovi by som brala hneď, on je perfektný :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý souhlas, Tyrion je moje nejoblíbenější postava. S jeho klady i zápory, ho prostě zbožňuju. Jen mám pocit, že měl pár i lepších hlášek než jsou ve výběru.

      Vymazat
  3. Den co den jsem si zrovna přinesla z knihovny, tak jsem zvědavá (jaké to bude a kdy se k tomu dostanu :D)

    A můžu poprosit o přepsání nápisů na tričkách? Zkoušela jsem to luštit, ale nebyla jsem příliš úspěšná... :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No doufám, že co nejdřív, abych si mohla počíst tvůj názor. :D

      Jasně tady je přepis:
      Červené- Our great czech writers: Saintregiment Czech, Elise Beautyhill, Wincelebrator Didntinvite (Svatopluk Čech, Eliška Krásnohorská, Vítězslav Nezval)
      Modré- Mí oblíbení anglicky píšící autoři: Vilém Potřesoštěp, Ernest Lemujstezka, Ferda Slanina (William Shakespeare, Ernest Hemingway, Francis Bacon)

      Vymazat
    2. Ježiš... to je výborný! :D Eliška Krásnohorská a Ferda Slanina i Ernest... jsou... bezkonkurenční! :D

      Vymazat

Díky za tvůj komentář.