pondělí 29. října 2012

Nakladatelský maratón 9- Domino



Projekt Nakladatelského maratonu se zrodil v hlavičce blogařky Verči. A vešekeré další informace o něm můžete najít na jejím blogu Books and Smile.

Předposledním z výčtu je Domino.

Tohle nakladatelství vydalo sérii Vampýrská akademie do které jsem se zbláznila, po přečtení prvního dílu.A tak nějak jsem dotlačila naši městskou knihovnu, aby tuhle sérii koupila. V té době už u nás vyšly další dva díly. Takže jsem si je půjčila přečetla. Pak bylo nějaké období, kdy nebyl čas na čtení. A pak člověk došel do knihovny a půjčil si čtvrtý a pátý díl, které se v knihovně objevili velmi brzy poté, co vyšly. Ale knihovně nějak dlouho trvalo koupení posledního dílu a já už se ho nemohla dočkat. Takže se Poslední oběť dostala do mé knihovničky.
Stejně tak první díl Pokrevních pout, spin-off série k VA. U té jsem si dokonce zkoušela "smysluplný" překlad prvních kapitol, které autorka před vydání v aj zveřejnila. Doufám, že brzy se přidá i druhý díl v čj překladu. Nechci si tu sérii zatím kombinovat díly čj a en. 
Dále tu máme první tři díly ze série Sukuba. Trápení, Na Vrcholu a Sny
No nějak jsem se asi zbláznila do stylu psaní Richelle. :)

No a pár dní po vydání s do sbírky Domino knih přidal i čtvrtý díl Sukuby- Žár.

5 komentářů:

  1. Závidím ti Sukubu, já mám jen jedničku... a asi mi teď přibude dvojka (:
    Teď už se jen budu modlit, abych i na 3 a 4 narazila někde v bazaru nebo levně, ať se mi nepokazí skóre ("za žádnou plnou cenu") :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to budu držet pěsti, abys měla štěstí a narazila na ni někde "ne za plnou cenu".

      Vymazat
    2. Děkuju :) Já Sukubu zbožňuju a klidně bych za ni ty peníze dala, jenže ona je to šestidílovka... Richelle mě chce zruinovat :D

      Vymazat
  2. Krásná sbírka od Richelle :-)

    OdpovědětVymazat

Díky za tvůj komentář.