pondělí 17. září 2012

Nakladatelský maratón 3- CooBoo



Projekt Nakladatelského maratonu se zrodil v hlavičce blogařky Verči. A vešekeré další informace o něm můžete najít na jejím blogu Books and Smile.

Jako třetí v pořadí je CooBoo.
Od tohoto nakladatelství se mi knihy dostaly do rukou teprve nedávno. A celkově to byla pětice. Ačkoli na obrázku je  pouze čtveřice.
Jedná se o knihy Divergence, Rudá jako rubín, Marcelo ve skutečném světě a Polibek pro Annu. Poslední jmenovaná je opět zapůjčena. Tentokrát druhé sestřence.
A poslední knížkou, kterou tu mám je Tygrovo prokletí. Které je v pořadníku na přečtení. No uvidíme, vyvolává trošku rozporuplné reakce.

Začátkem září se k pětici knížek z počátku července přidala kniha Modrá jako safír, které jsem se prostě nemohla dočkat. Doufám, že se bude líbit tak jako se líbila Rudá.

3 komentáře:

  1. Závidím ti Marcela. Každopádně, já vlastním Divergenci, Rudou & Modrou a... to je vše. Hodlám k tomu přidat ještě Rezistenci, pokud se zadaří... :D

    P.S. Nemohla bys vypnout tu zatracenou captchu? :D Já ten otravnej kód opisuju už aspoň poosmnáctý :X

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ohh záviď, ten je skvělý. :D Rezistenci se chystám taky, že ukořistím společně s Drakií a Nadpozemskou a Lodí. Tedy když se zadaří.

      Captchu? Ehmm sorry nějak si nejsem jistá, že vím co to je. :)

      Vymazat
    2. Závidm ti peníze! :D

      Ověřování slovem u komentářů (ochrana proti spamu), ty jakožto autor blogu to nevidíš :) Dá se to vypnout tuším v Nastavení -> Komentáře -> Zobrazovat ověření pomocí slova -> Ne ;)

      Vymazat

Díky za tvůj komentář.