pondělí 10. září 2012

Nakladatelský maratón 2- Knižní klub


Projekt Nakladatelského maratonu se zrodil v hlavičce blogařky Verči. A vešekeré další informace o něm můžete najít na jejím blogu Books and Smile.

Jako druhé v pořadí je Knižní klub.
Moje sbírka Knižního klubu obsahuje celou trilogii Smečky, za niž jsem ráda a to nejen těm krásným obálkám, které knihy mají. Tyhle knížky jsem si docela oblíbila.
Dalšími knihami jsou první dva díly Školy noci. Musím přiznat, že jsem ráda, že tenkrát vyšly v překladu jen tyhle dva díly. Ty se totiž celkem povedly. Další díly jsem četla v aj nebo jsem měla z knihovny. Skončila jsem u 6. dílu. A upřímně tahle série je snad nekonečná a postupem času je to fakt šílenost. Nedá se to ani číst, jak se mi její hlavní postava zprotivila. Aspoň ty první dva díly mají hezké obálky s dají se číst.

Na další hromádce najdeme 4 knížky. Nejdéle mám knihu Alchymista- tajemství nesmrtelného Nicolase Flamela. Vřele doporučuju. Sice je spíše pro mladší čtenáře, ale rozhodně stojí za to. Je to taková moje srdcovka z dřívějších časů. Jedno z mých prvních setkání s YA literaturou.
Nejvýhodnější koupí je kniha Návštěvníci z mlčící planety. A abych se přiznala, ještě jsem se k jejímu přečtení nedostala. (Stydím se.)
Také je to RC výtisk Mezi láskou a smrtí. Za který jsem ráda. A i když to tak možná nevypadá, tak si ho strážím jako nejcennější poklad.
A úplně dole je kniha Čas čarodějnic.
A nakonec kniha, kterou jsem v době focení četla. Dokonalý pár. A tahle si prostě zaslouží díky své obálce samostatný obrázek. Já prostě tu obálku miluju. 

2 komentáře:

  1. Přebal u Matched je luxusní^^
    Já Smečku začala nesnášet díky tomu, jak skončila Oběť. Nenávidím Shaye :/
    Škola noci je taky kapitola sama pro sebe a zbývající 4 jsem nečetla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo Matched se holt povedl.
      No mě se Smečka líbí. I když konec Oběti se mi taky moc nezamlouval a v dost věcech mě vytáčel Shay. Ale jako série je to pěkně napsáno.
      Jo Škola noci je dost nekonečná kapitola :D No jestli budeš mít příležitost tak aspoň Abandon si určitě přečti.

      Vymazat

Díky za tvůj komentář.