neděle 2. června 2013

Březeno-dubno-květnové přírůstky

Ano není toho nijak extra moc. Na to, že jsou to přírůstky za poslední tři měsíce. No každopádně spíše se jedná o poslední měsíc. V březnu mi totiž kupodivu do knihovničky nepřibyly žádné knihy.

V dubnu- lépe řečeno poslední dubnový den mi přibyly do knihovničky dvě knihy, na které jsem měla zálusk trošku delší dobu. A to Sukuba 5: Stíny, tuto sérii jsem si oblíbila. A i když se mi 4. díl nelíbil tolik jako předchozí, chci mít celou sérii. No můžu říct, že pátý díl Sukuby mne nezklamal, kupodivu dokonce příjemně překvapil.
Druhou knihou je pak Hvězdy nám nepřály. No, na ty se chystám v nejbližší době. Takže uvidíme jak se budou líbit. Rozhodně se na ně velmi těším.
Málem jsem zapomněla na začátku dubna jsem se rozhodla pořídit si v bazárku u Verči  (Books and smile) Hladová přání. Jelikož se jedná o českou autorku jsem opravdu zvědavá.


No a v květnu jsem si pořídila Jestli zůstanu. Náhodou jsem se procházela v knihkupectví a objevila ji za 29,- Takovéto ceně se prostě nedalo odolat, i kdyby se mi neměla líbit. :)

A abych nezapomněla, tak jsem ještě na FB vyhrála ve víkendovce s CooBoo. Po těžkém rozhodování, kterou knihu z jejich skvělých knížek si vybrat jsem zvolila  Všechny barvy země. Hlavním důvodem proč tuhle knihu, že se mi neuvěřitelně líbila Loď mezi hvězdami. A doma mám i Milion sluncí a ta série má prostě úžasné obálky. Takže jsem se rozhodla, že ji chci celou. :) Dala jsem uzavření série přednost před začátkem další. Tím se omlouvám Ptačímu zpěvu a Legendě. :D

3 komentáře:

  1. Hviezdy aj Hladová přání sa mi veľmi páčili, tak hádam sa budú aj tebe.:) Pekné prírastky.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Diky holky. NP uvidím po zkouzce se chci vrhnout na Hvězdy.

    OdpovědětVymazat

Díky za tvůj komentář.